Ziua în care ea a coborât de la mansardă

Când ne-am mutat în casa în care locuim acum, ne-a plăcut că această casă avea mansarda open space, cu baie proprie, practic un apartament cochet în aceeași casă cu noi. Ne gândeam atunci că Vlad o să crească și o să aibă nevoie de intimitate.

Dar ni se părea că mai e așa de mult până la momentul cu pricina. Apoi, mă uitam cu Cos la o reclamă celebră la cafea, în casă mirosea a cafea, ies părinții, și cafeaua o făcuse „ea”... iubita fiului. Și râdeam și ne întrebam unul pe altul cum o să reacționăm când ne vom trezi dimineața și de la mansardă va coborî „ea”. N-aveam un răspuns pentru asta. Mamele de băieți se spune că sunt geloase și acceptă greu ca altcineva să concureze cu ele la inima băiatului lor. Ei bine, a venit ziua în care ea a coborât de la mansardă.  Și era cea mai frumoasă „ea” pe care mi-o putem imagina, fina și delicată, firavă, caldă, deșteaptă, un pic reținută. Și nu e adevărat că te pândește o criză de gelozie, mie mi s-a umplut sufletul că suntem 4, am simțit casa plină, și o fericire imensă că Vlad știe pe cine să aducă prima dată acasă, că alegerile lui sunt asemeni alegerilor mele.  Deși nu am încercat niciodată să-l infulențez în relațiile lui de prietenie sau de dragoste. Mi-am dat seama că „noi doi gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”...

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
De ce iubesc litoralul turcesc
La multi ani Joshua!
Am cele mai cool prietene mici!
Ne-am îmbarcat în Boeing Boeing și-am râs cu lacrimi
Stilul nu e de vanzare, doar  hainele sunt!
Dr Iancu Morad: ”Practic medicina estetică din pasiune pentru artă și din dorința de a ajuta oamenii să arate bine!”

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.