Elena Udrea sau cum să faci ochi dulci unui cozonac

M-a amuzat teribil zilele astea Elena Udrea, că în încercarea ei de a ne demonstra că e gospodină a gătit pe la emisiunile tv, fie plăcintă cu mere la Poveștiri Adevărate, fie cozonac la toate știrile. De fiecare dată cu pletele în vânt, fluturând în voie peste preparatul în facere. Mie îmi place Elena Udrea, dar nu-mi place pentru că e gospodină, îmi place pentru că e deșteaptă, pentru că e diabolică, pentru că deține tehnica de manipulare a maselor și pentru că și cei care o hulesc atunci când o văd cad în adorație, pentru că e o femeie mișto care are grijă de ea, pentru că arată bine, pentru că e șic, pentru că nu se lasă doborâtă de critici, e agresivă, consecventă.

Nu-mi place pentru că ar fi gospodină. Nici nu-mi doresc gospodine în politică. Și sincer, nici nu cred că e.

 

Ce gospodină frământă cozonac cu șuvițele lăsate sexi să zburde pe lângă băsmăluță? Elena Udrea vrea să arate bine în orice ipostază, îngenuchează în fața cozonacului cu pantofii ei cu toc ca să-l cucerească, să crească, îi zâmbește când îl frământă printre șuvițe, face plăcintă cu mere în rochie roșie mulată cu părul ei bălai lăsat pe spate. Nici eu nu sunt gospodină, dar știu că nu mă apropii de bucătărie fără să-mi prind părul. Și părul prins poate să fie sexi.

 

Elena Udrea, gătind plăcintă cu mere la Poveștiri Adevărate

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Cand femeile scriu despre fotbal si haine barbatesti!
Mandra tare de designerii mei prieteni!
Marea se iubește și-n extrasezon
Como, Lugano si Bellagio - unde lumea e buna pentru ca asa e ea!
Și a fost vară...
La multi ani Joshua!

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.