Anti tanga!

În copilăria mea, vară de vară mergeam cu ai mei și cu bunică-mea la mare, la Eforie Nord, număram zilele până la vacanța de vară ca să ajung la mare. Nu doar pentru că iubeam marea, ci pentru că, la ghiol în Eforie Nord era cel mai mare mall în are liber, și singurul la vremea aceea, era plin de străini care vindeau de toate pentru toți: blugi, costume de baie Pufinas, ochelari de soare, tot ce nu găseam în magazinele noastre. De acolo mi-a cumpărat bunică-mea primul costum de baie retro. Fostă nevastă de consul diplomatic, bunică-mea era în anii 80 una dintre cele mai elegante doamne de pe Litoral, avea multe costume întregi, toate retro, pălării, ochelari de soare Chanel.

Tot timpul comenta și-mi spunea că nu e elegant ca o femeie să-și arate fundul în toată măreția lui pe plajă, că nu e sexi, că o femeie rafinată, cu accesorii frumoase, acoperită, e de zeci de ori mai sexi decât una care-și arată totul din prima. Poate de acolo mi se trage, nu suport costumele de baie cu slip tanga, nici la femei, și cu atât mai puțin la bărbați. E greu să ai un posterior perfect, și dacă-l ai se vede frumos și printr-un slip care acoperă. În plus nu înțeleg de ce trebuie să te bronzezi până în... adâncul sufletului.

Topshop are o colecție tare frumoasă de costume de inspirație retro. E adevărat că e mai greu să comanzi online costumul de baie, în principiu ar trebui probat, dar cum deocamdată nu avem altă soluție, pentru că întârzie să intre în România, putem risca 36 de lire.

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Si stii, si stii / Nu pot sa-ti vad aripile cand vii
Eveniment caritabil pentru copii din centre de plasament / Plaza Romania
Stilul nu e de vanzare, doar  hainele sunt!
Dr Iancu Morad: ”Practic medicina estetică din pasiune pentru artă și din dorința de a ajuta oamenii să arate bine!”
Pensiunea Mai e România aia nealterată!
Prezentare Rita Muresan, Parcul Cismigiu / Promovare Media si Organizare

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.