Lashez Angels... by Rita Mureșan & 3rei Sud Est

Am avut o seară frumoasă. A fost prima dată când, deși lucrurile au fost sucite și-nvârtite, s-au mișcat greu și am întâmpinat tot felul de piedici în organizarea acestui eveniment, am avut convingerea că o să iasă bine. Dacă inițial am avut temeri că e prea mare terasa, că și dacă vor veni 500 de oameni va arăta goală, că e posibil să plouă și ce ne facem... fug invitații, ieri m-am relaxat pe deplin.

M-am amuzat cu nebunele de modele în backstage, știu ele de ce... Și a ieșit totul mult mai bine decât ne așteptam. Am avut 800 de invitați care au și venit. Aș zice că e un record pentru orice eveniment monden. Oamenii s-au simțit bine, au stat până târziu, au admirat colecția Ritei, Lashez Angels, pe care o pot cumpăra déjà din lanțul de magazine Lashez, se vinde la prețuri mici, e pentru toată lumea, e lejeă, albă, de vară, pozitivă. După show am cântat și am dansat cu 3rei Sud Est, ne-am amintit unii de tinerețe, alții de copilărie. Când toate s-au terminat, inclusiv sesiunea de autografe a băieților, și strângeam să plecăm spre casă, era déjà 11 noaptea  (evenimentul începuse la 19.30), a venit și ploaia. Așadar, vorba Ritei, cineva, acolo sus, ne iubește!

Poze, aici:

 

 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Gala Femeia Anului in Afaceri
Te iubesc cât e Vuittonu’ meu de mare!
Cand femeile scriu despre fotbal si haine barbatesti!
Eu, Gabriel Hennessey și primele mele poze artistice
Povestea Paștelui meu
Romanian Fashion Trends & Brands / Public Relations

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.