„Lashez Angels” și 3rei Sud Est vă invită pe acoperiș

Nu știu câți ani sunt de când o cunosc pe Rita, acum că lucrăm împreună la un nou proiect îmi vin în minte multe evenimente făcute împreună și poveștile din spatele lor. Sunt mulți ani, fiul meu era mic și defila în proiectele ei pentru copii când abia învățase să meargă în picioare. Avem multe amintiri frumoase. Ea mă știe pe mine cu bune și rele, eu o știu pe ea... funcționăm bine.

Anul ăsta, amândouă, fane înfocate 3rei Sud Est, ne-am dorit foarte tare să ajungem la concertul de revenire al băieților, știm toate piesele lor, ne și vedeam lângă scenă cântând, dar ea a fost plecată iar eu nu m-am dus din varii motive. Așa de rău ne-a părut... Și uite că, după nici două luni, concertul a venit la noi.

Așadar, MIERCURI, 11 iunie, ora 19.30, pe terasa de pe acoperișul Promenada Mall va avea loc lansarea colecției “LASHEZ ANGELS by RITA MUREȘAN”, o colecție cu un mesaj special, ediție limitata, cu atenție pe detaliu și lucru manual, ce se va comercializa în lanțul de magazine Lashez.

Colecția "LASHEZ ANGELS" s-a născut din dorința Ritei de a transmite un mesaj spiritual cu ajutorul culorilor și al hainelor. Rita e într-o nouă etapă din viața ei, apreciez curajul ei a promova ceva în care crede cu prețul de a fi judecată în fel și chip de unii și alții. Imaginea “LASHEZ ANGELS” este nimeni alta decât Gloria Mureșan, “Rita cea mica”, așa cum îmi place mie să-i spun.

Gloria arată superb în campania de imagine pentru Lashez Angels.

Povestea concepută de Rita pentru lansarea acestei colecții este altceva decât un show de modă, este un spectacol care cu siguranță va impresiona.

Încălțămintea este realizată de Minelli Boutique, brandul designerilor Ionuț Glăvan și George Ștefănescu.

Hair Styling: Angelic Studio 

Make up: Alex Radulescu și Paese

Presa și invitații speciali sunt așteptați la ora 19.30, după 20.30 accesul este permis oricui își dorește să petrecă o seară frumoasă alături de Lashez Angels și 3rei Sud Est. Vă așteptăm așadar să dansăm cu toții pe acoperișul fierbinte! 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Personal Branding
Eu, Gabriel Hennessey și primele mele poze artistice
Lansare Mini Cooper Cabrio / Invitati si Promovare Media
“Elegantly nonchalant” sau povestea barbatului care nu si-a pierdut sarmul
12 ore la Adore Cakes, Raiul Prajiturilor, cu Diana și Catalin
The Scent si fascinantul Jason Wu

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.