Te iubesc cât e Vuittonu’ meu de mare!

Am lucrat prea mult în presă și asta m-a învățat să fiu foarte atentă la detalii, știu că facebook-ul este, printre altele, și o revistă mondenă.  Cei care nu prea au vorbele la ei, au pozele la ei, unii le au și pe unele și pe altele și au și Vuitton-ul. Facebook-ul confirmă statutul social, arată cine pe unde se învârte și cu cine, e garderobă la vedere, lansează trend-uri în materie de haine și de lifestyle. Am remarcat sute de poze, sigur, mi-a fost lene să le salvez pe toate, în care persoanele publice apar în imagini alături de Vuitton-ul lor, e peste tot, în pat, pe masă, pe scaunul din dreapta, e vedetă, e personificat, are suflet, aproape că respiră.

E membru cu drepturi depline, mai vizibilă în fotografie decât cel care îl poartă. Cum nu pot striga în gura mare că au Vuitton, toți îi mulțumesc sincer în gând și-i dau acatiste la biserică lui Mark Zuckerberg că a inventat un dressing la vedere. Iertați-mă, dar e ostentativ deși încercați să faceți să parcă accesoriul cu pricina e accidental în poza, e dovadă crasă de parvenitism, nu însemnă nici că aveți stil și nici atitudine, ci că vreți să vă reconfirmați statutul de persoana publică din aia „care are”, “care e-n trend”, “e cool”, wow!!!! Cine are ochi să vadă vede ce e accidental și ce e pus la poză. Felicitări sincere că aveți bani de Vuitton, dacă ați putea să ne faceți cunoștință cu el mai discret ar fi minunat.

 

Mai multe din această categorie: « Anti tanga! Povestea Paștelui meu »
înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Campanie Preciouss by Razvan Ciobanu, inaugurare stand in Debenhams / Promovare Media
Personal Branding, Image Concept & PR pentru LAMONZA
Bucharest Fashion Week 2008 / Public Relations
Nina Brătfălean, BMW România: "Povestea mea cu mașinile este specială și construită foarte solid; vorbesc despre ele ca despre oameni"
Pensiunea Mai e România aia nealterată!
Dr Iancu Morad: ”Practic medicina estetică din pasiune pentru artă și din dorința de a ajuta oamenii să arate bine!”

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.