Știu ce ai făcut astă vară!

Vara trecută, timp de trei luni de zile, weekend de weekend am fost la Mamaia, pentru că s-a deschis LeGaGa, pentru că am avut un contract de colaborare pe imagine cu hotel Iaki, pentru că așa a fost să fie. A fost prima vară din ultimii ani în care nu am plecat din țară pentru vacanță. La început mă încercau regretele, mai apoi mi-a trecut. Pentru că a fost vara în care m-am distrat mai ceva ca-n adolescență, vara în care am prins cel puțin 24 de răsărituri de soare dansând în club, vara în care la 5 dimineața mâncam gogoși calde la LeGaGa la piscină comandate special de Joshua pentru noi,

și așteptam al n-lea răsărit, vara în care DJ-ii de acolo, Nonis G Nonis și Cătălin DJ Tense au devenit frații mei, la fel Ramona care avea grijă să bem, fiecare, ce poate și cât poate, vara în care Ovidiu și Mowgly, cei mai tari dansatori, mi-au trimis pupici de pe scenă, vara în care împreună cu soțul meu, cel mai nebun soț posibil, cu Cătălin Botezatu (regele distracției), cu Adriana și Marian Mirică, cu Dana Androne și Adela Surugiu... cu compania de băieți frumoși, am luat lecții de aerobic pe plajă, am dansat până la epuizare, am râs cu lacrimi, ne-am filmat, ne-am prostit, dar am rămas cu niște amintiri senzaționale. Am mâncat sarmale de la toate nunțile de la Iaki pentru că ni le puneau chelnerii deoparte și ne așteptau cu ele calde dimineața când ajungeam la hotel după 12 ore de petrecut. Pot să scriu un roman, care nu e ficțiune, dar e bine ca poveștile să rămână între noi, imaginile le împărtășesc tuturor:

 Nu știu ce-o să fac vara asta!

Pentru al doilea an, Cătălin Botezatu este brand ambasador al hotelului Iaki, așadar, pentru 3 luni de zile se mută cu celebrele lui valize imense acolo în apartamentul prezidențial. Ba mai mult, în curând va deschide primul magazin de designer pe Litoral, în galeria comercială de la Iaki, recent a lansat și prima linie de cosmetice pentru hotel Cătălin Botezatu, așadar avem treabă. Iar LeGaGa, drăguța de ea, și-a deschis ușile larg spre mare, cu un look nou, acum câteva zile, de 1 mai. Nu sunt subiectivă, dar n-are concurență, e ca o perlă printre gablonțuri. Arată spectaculos, pentru că în țara asta este un singur guru al cluburilor, care face cu pasiune și profesionalism ce face, Joshua Castellano. Și are cel mai bun vector de imagine, Cătălin Botezatu. Plus personal care face asta de ani și ani...Dovadă că în fiecare seară au fost între 2500 si 4000 de oameni în club. Așadar, se anunță o vară incendiară. Dacă pe 1 și 2 mai am fost relativ cuminți, seara de 3 a avut ca motto „party like an animal“. Cu master of ceremony Cătălin Botezatu, care i-a urcat pe toți pe scenă, a fost spectacol. Mă pregătesc să fac un film, primul meu film din carieră, sau reality show, că nici nu știu cum să-i zic, pe care-n toamnă să vi-l arăt tuturor. Concluzia este una singură, suntem o gașcă foarte mișto, la Le Gaga e acasă la noi, la Iaki e acasă la noi, ne cunoaște toată lumea, ne place toată lumea (paradoxal, nu?), așa că... nu știu ce-o să fac vara asta. Dar știu sigur că o să fac un film. Iar filmul meu de debut nu știu dacă pleacă la Oscar, dar sigur o să vă amuze!

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Povestea pseudovedetelor mele triste
Daca maine se reconstruieste Bamboo, imi arunc tocurile de “pitipoanca inculta” si ma ofer voluntar sa car caramizi
Cam asa arata o dimineata perfecta!
Lansare Mini Cooper Cabrio / Invitati si Promovare Media
Eu, Gabriel Hennessey și primele mele poze artistice
Campanie pentru emisiunea Alegerea Ritei, Euforia TV / Personal Branding

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.