Zece inele

Azi dimineață conduceam spre Absolut Nails, salonul Ralucăi Bădulescu, unde merg la manichiură, ascultam muzică evreiască, nu, nu sunt evreică, dar mi-am cumpărat din Cracovia un cd cu muzică veche evreiască pe care-l ador.

Aveam în dreapta două cafele și două brioșe de la McDrive, pentru mine și pentru Dana, cu mine își începea ziua de lucru, știam că e un pic tristă și cu probleme și m-am gândit că dacă începe cu mine poate îi fac ziua mai frumoasă. O ador pe Dana mea care-mi face manichiura, e frumoasă, e caldă, e talentată, e... genul meu. Nu-i plac picturile pe unghii. Și pentru asta o ador! Dana e cool! Mă uitam la unghiile mele care aveau neapărată nevoie să fie răsfățate, sunt și ele precum stăpâna lor, au nevoie să fie mângâiate din când în când. Cred că mâinile unei femei spun foarte multe despre ea. Cum mai cred că rujul roșu și genele lungi sunt simboluri ale feminității desăvârșite. Am și eu fixurile mele. Și cum se circula mai mult bară la bară, m-am uitat la mâinile mele preț de un minut cred. Dintr-o dată mi-am imaginat că aveam inele mici cu diamante pe fiecare deget și mi s-a părut senzațională priveliștea. Toată ziua am fost obsedată de asta. Așa că, dacă până acum n-am avut obsesia accesoriilor, de azi dimieață m-a lovit. Vreau zece inele mici cu diamante pentru toate cele zece degete ale mele. Nu știu de ce am scris textul ăsta. E cel mai stupid text pe care l-am scris vreodată. Dar am senzația că dacă l-am scris o să și dobândesc cele zece inele mici cu diamante pentru cele zece degete ale mele.

PS În decembrie este ziua mea! Știu eu de ce l-am scris J

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Ce fac să mă mențin în formă?  Îmi conștientizez vârsta
Eu am europarlamentarul meu: Cătălin Botezatu
Eu, Gabriel Hennessey și primele mele poze artistice
Foarte multa lume vrea sa para ceea ce nu este!
Lansare carte Trei vieti. Pedeapsa / Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Sibiu
Prezentare Razvan Ciobanu / Organizare si Promovare Media

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.