Si stii, si stii / Nu pot sa-ti vad aripile cand vii

Gratie relatiei de amicitie, mai mult pe wapp decat in viata reala, cu Razvan Munteanu, un om cu o intuitie fantastica si cu niste idei geniale, am avut ocazia sa ii ascult de la inceputurile lor pe Carla’s Dreams.

Razvan imi trimitea pe wapp piesele. A trebuit sa ascult una, apoi am frecat net-ul in sus si in jos si am ascultat tot, si piesele in rusa, si piesele mai vechi... cam tot ce au facut ei pana acum.

Piesa lansata azi, “Aripile” e viitorul lor hit. N-am niciun dubiu. Cuvinte frumoase, poveste de iubire, videoclip atipic.

“Si stii, si stii
Nu pot sa-ti vad aripile cand vii
Dar poate
Ascunzi de mine durerea pe care o stimti direct pe spate”, asta e refrenul care o sa va bantuie cat de curand, ca si celelalte refrene ale lor.

Imi plac la nebunie. Mi se pare foarte tare marketing-ul lor, faptul ca nu stim, si nici nu vrem sa stim ce e in spatele vopselei. Chiar daca ziaristii au depistat cine e sub vopsea, nu a fost o stire de impact, nimeni nu si-a dorit sa stie. Ce conteaza, de ce sa stim? E cool asa, sa nu avem habar, sa ne placa piesele, vocile, hanoracele negre, glugile. Sa ne intrebam daca cei trei sunt tot timpul aceeasi baieti, sau e o armata de pictati si se rotesc intre ei. Sa asteptam ca pictatii cu glugi negre sa cante si noi la un ison cu ei. I-am ascultat de doua ori la The Vintage. Chiar de ziua mea, si mi s-a parut cel mai tare cadou. Chelnerii de acolo m-au dus la o tipa si m-a pictat pe fata. Eram doar eu si chelnerii pictati, numai ca eu eram cocotata pe boxa, ei munceau saracii in nebunia aia. I-am ascultat din nou ieri seara. Tot gratie lui Razvan care m-a anuntat pe wapp! N-am multe vicii, am atat cat trebuie, dar pictatii astia sunt un viciu. I-as asculta in fiecare zi. Dar nu oriunde. The Vintage mi se pare locul perfect in care se poate manifesta o trupa asa cool ca a lor.

Chiar daca e inghesuiala, chiar daca ne urcam pe boxe (eu), pe canapele (prietenele mele) plus alte zeci de fete, pe bar, pe unde apucam, chiar daca vin plina de vanatai, ca mai pic de pe unde ma urc, chiar daca mi-e cald de lesin, acolo oamenii merg si canta cu ei, sa danseaza cu ei, traiesc la maxim. Sunt oameni cool si misto! Boschetari sic, cum imi place mie sa le spun. Nu e nimeni crispsat, nu intereseaza pe nimeni ca e calcat pe picioare, nu intereseaza pe nimeni cine cu ce e imbracat, nici nu prea ai cum sa vezi fie vorba intre noi, pe toti ne intereseaza un singur lucru, pictatii si sa ne distram. Si mai am un mare noroc, am niste prieteni care stiu sa se distreze. Oriunde! Chiar stiu! Nu le pasa de nimeni si de nimic, se distreaza maxim. Si merg cu mine in locuri cool unde canta pictatii.

Prietena mea Tania Budi, mi-a zis azi ca ii aduce pe 18 martie la LUV in Constanta, si m-a anuntat din timp, asa ca gasca adunarea! Atat am avut de zis!  Sa facem colectie de petreceri de pomina! Unde canta pictatii daca se poate! Asta e scopul lui 2016.

Videoclipul piesei ”Aripile”, noul hit Carla's Dreams, e aici:

https://www.youtube.com/watch?v=B4TSaGLuXRc 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Povestea pseudovedetelor mele triste
I'm in love with Linda Farrow Project
Știu ce ai făcut astă vară!
Lansare parfum Dolce by Dolce & Gabbana magazin Douglas
Concert caritabil #colectiv - Bamboo
Cluburile au pus Mamaia pe harta lumii, ANAF vrea sa o stearga

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.