Cătălin Botezatu are un fin minunat. ALEK NICOLAS, bun venit în familia noastră!

Pe Alek l-am cunoscut când era atât de mic că nu-l cunoștea nimeni, când mama lui ținea înca sub secret sarcina până avea să se convingă că totul va fi bine. Pe mama lui Alek, Anca Nedea Pavel, invitata mea din secțiunea „In my shoes” de pe site, am cunoscut-o în calitate de GM al Hotelului Iaki acum doi ani, o tipă foarte deșteaptă, când am semnat cu ea un contract ca brand ambasadorul hotelului pe timp de un an să fie Cătălin Botezatu.

A venit și a doua vară, noi trei am făcut treabă bună, Botezatu este din nou brand ambasador, familia Hagi care deține hotelul în cauză e mulțumită de colaborarea cu noi... Dar cu Anca nu am semnat atunci doar un contract de colaborare, mai târziu mi-am dat seama, cred că, fără să știm, noi trei am semnat atunci un contract de prietenie sinceră și adevărată, care nu e cu durată limitată. Ne-am cunoscut cu bune și rele, în momente de veselie și de revoltă, l-am așteptat împreună pe Alek iar când mi-a spus că ar vrea ca Bote să fie unul dintre nașii copilului ei, m-am bucurat enorm.

Pentru că știam că și el s-a atașat de ea și de Relu (Aurelian Pavel, fost șef la Crimă Organizată în Constanța, așa cum a scris presa, și fratele celebrului tensimen Andrei Pavel), un om în adevăratul sens al cuvântului, care deși dur în aparență e atât de cald, de bun, de primitor, și ne gătește dumnezeiește. Știam că și el își dorea, încă de când Anca era însărcinată, să-i propună să fie naș. Ea se temea de refuz, el se jena să se autopropună, eu i-am liniștit pe amândoi. Și uite așa, Alek Nicolas a ajuns să fie creștinat acum, în weekend, așadar familia noastră s-a mărit cu o păpușă mică, un Relu în miniatură, cum ne place nouă să-i spunem, și ne-am pus hainele de gală în portbagaje, am alergat să-i luăm daruri care să-i amintească peste ani de noi, și-am fugit la mare. Nu s-a vrut un botez mare, agitat, monden, nici părinții n-au vrut să aibă alături decât apropiații, nici nașul n-a vrut să fie agitație (deși lui îi plăcea asta cândva).

Ceea ce m-a bucurat pentru că alta a fost semnificația și căldura momentului, altfel te simți între ai tăi. Slujba a avut loc la o bisericuță mică din lemn, pe malul unui lac, în prezența familiei și a câtorva prieteni. Astfel, ferit de agitație și lume puhoi, Alek a fost creștinat în liniște, și s-a simțit bine. A purtat trei ținute, că doar are naș de profesie designer, până la biserică a fost într-un costum lejer Armani, apoi a purtat o cămașă lungă, superbă, specifică creștinării, iar seara a fost la patru ace, în costum bleu Tiffany de la Versace. Tema botezului a fost bleu Tiffany, decorațiunile au fost de vis. La petrecerea de la piscina Iaki, unde ne simțim oricum ca acasă, ne-am strâns tot apropiații, s-au adunat de la București amicii noștri buni, doctorul nostru de frumusețe Iancu Morad, designerii Mircea Bărbulescu și Maria Simion,  Stelian Milu, Vika Jigulina, Mihaela Moise, Marian Mirică a venit tocmai de la Londra să-i fie nașului alături.

Am dansat grecește și nu numai, am uitat de dietă și am atacat candy bar-ul, am râs, am făcut pe reporterii și o să vedeți la Wonder Life by Maria Simion pe Antena Stars cam câtă minte avem, ne-am bucurat din tot sufletul de bucuria Ancăi și a lui Relu de a fi părinții unui copil absolut special, incredibil de frumos. Te iubim Alek, să crești mare să facem majoratul la Le Gaga, că noi sigur nu ne liniștim până atunci! 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Personal Branding Adore Cakes
Am cele mai cool prietene mici!
Dr. Felix Hair Implant se mută în casă nouă
S-a ales praful de Victoria 46!
Galyna Fashion Show & Maiko Cooking Event  / Organizare Eveniment si Promovare Media
Anca Nedea Pavel, femeie de afaceri, General Manager Hotel IAKI

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.