Candy, Flower & Lashez la Casa Vernescu

Am avut mari emoții pentru acest eveniment, întrucât în București aveau loc, în același timp, alte două evenimente de modă notabile. Am muncit mult la proiectul Lashez pentru că e un client nou, un brand în care cred, care a crescut frumos, curat, e brand-ul românesc cu cea mai rapidă ascensiune, care are mare potențial.

Casa Vernescu s-a îmbracat în flori și culori special pentru această seară. M-a ajutat enorm locul, pentru că e un fel de “acasă” de când e condusă de dragul meu prieten Nelu Mureșan, un om special care mi-e tare drag și care ne-a ajutat cum a putut el mai bine. Am muncit cu Ana Radu (marketing manager Lashez) cât pentru zece oameni la un loc, ne-am amuzat și ne-am enervat, am împărțit bugete, am râs cu modelele nebune (Sandra Ciubotariu, Denisa Tănase și Andreea Tivadar știu ele ce zic), am încurcat numele modelelor cu numele rochiilor, pentru că habar nu aveți că rochiile Lashez poartă nume de fete... Rita Mureșan a dat o fugă și ne-a ajutat cu repetițiile, le-a învățat pe fete cum să râdă (e expert în asta) și cum să transmită o stare de bine, de veselie invitaților.A venit și candy bar-ul, au ajuns arcadele de flori și aranjamentele de la florăria Dalmi, pantofii sunt superbi, sala arată bine, barul e gata, tăvile cu prăjituri aliniate, aperitivele de la Vernescu frumos aranjate pe platouri, șampania e la rece... Tensiunea atinge cote nebănuite, cafea multă, țigări, stres... Încep să vină invitații! Se umple parcarea, se dublează, triplează mașinile, sala e arhiplină la fel și zona de petrecere de după... Gata! Ne-am liniștit! E mai multă lume decât am așteptat! Oamenii se simt bine, socializează, zâmbesc la poze...A ieșit și de data asta!Într-un decor unic, arcade din flori naturale, podium tivit cu ghirlande de flori, s-a lansat colecția Lashez de primăvară – vară, Candy, Flowers & Lashez. O explozie de culoare și veselie. Modelele au defilat în ținute viu colorate, cu accesorii din flori naturale pe cap realizate de Dalmi și pantofi creați special de Mineli Boutique, și-i mulțumesc lui Ionuț Glăvan că a intrat în acest proiect pe ultima sută de metri și că a făcut niște pantofi atât de frumoși, care completau perfect ideea de culoare și optimism pe care ținutele Lashez încercau să o transmită.

Colecția Lashez de primăvară – vară este realizată din material fluide, ușoare, fine, propune rochii scurte cu imprimeuri florale sau în nuanțe de pastel, fuste ample, bluze cu tăieturi simple, vaporoase, este veselă, plină de viață.

Gazda serii a fost actrița Grațiela Duban, minunata Grați, o fată atât de frumoasă, educată și fină, care a defilat alături de modele profesioniste, aplaudată din sală de soțul ei, Andrei, fiul Armin dar și de mama soacră.

Evenimentul s-a încheiat cu un minirecital Xonia. Xo, ai fost adorabilă! Cântăreața a purtat o rochie Lashez accesorizată cu flori naturale și ciorapi cu pietre semiprețioase.La eveniment au fost prezente: Rita Mureșan și Florentina Opriș îmbrăcate în Lashez, vedetele Antena 3 și ele admiratoare ale brand-ului, Bianca Drăgușanu (tot crede Mircea N. Stoian că e clienta mea de PR și că eu sunt un fel de omul din umbra ei, nu e așa, dar mie mi-e dragă pentru că eu cunosc o altfel de Bianca) și Vica Blochina însoțite de micul cavaler Edan (pe care am felicitat-o pentru așa minune de copil), Tania Budi (mereu lângă mine), Ștefan Stan, Vierme și Hienă de la Animal X, Paula Chirilă, Carmen Negoiță, Teodora Burz (Damat), senzaționalul Stelian Milu, mulți, foarte mulți oameni și prieteni dragi, cărora le mulțumesc mult, sunt minunați că mă susțin în astfel de moment, știu că până nu văd sala plină nu-mi scade tensiunea. N-aș vrea să se simtă nimeni exclus, mulțumirile mele merg către fiecare în parte.P.S. Mulțumesc nașa că m-ai ajutat cu live-ul la Răi da buni!

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Cam cate rani poate sa panseze un suflet de om?
Candy, Flower & Lashez la Casa Vernescu
Bucharest Fashion Week / Public Relations
Show Haute Coiffure by Cristi Pascu, haine semnate Razvan Ciobanu / Promovare Media
Urban Decay #Urban Story
Campanie pentru emisiunea Alegerea Ritei, Euforia TV / Personal Branding

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.