The Scent si fascinantul Jason Wu

Se para ca atunci cand scriu aici, scriu bine. Altfel nu s-ar explica de ce primesc in continuare invitatii la evenimente unde sunt adunati, in mare parte oameni care scriu in mediul online. Ei, spre deosebire de mine, fac asta cu regularitate, e un fel de meserie,
la mine nu e, eu o fac de hobby si se vede, e rarut si dragut. Scriu ce vreau, cand vreau, daca vreau. Cred ca de asta sunt credibila. Prin urmare, am fost invitata intr-un cerc restrans, la lansarea pe piata a celui mai nou parfum semnat Hugo Boss, The Scent, care e deja in toate magazinele Sephora. 
 
 
In urma cu ceva vreme, fasciata fiind eu de designerii de provenienta asiatica, sau mai bine zis cu origini asiatice, citeam ca Jason Wu va fi numit director de creatie al liniei de haine si accesorii pentru femei, se va concentra pe strategiile de comunicare a linei Boss Woman, in special de dezvoltarea campaniilor de advertising.
Jason Wu este un tinerel foarte cool, de la care Michelle Obama a ales sa se imbrace la balul de investitura, unul dintre cele mai importante evenimente ale Americii. Asta se intampla in 2009. De atunci ascensiunea lui e fulminanta. 
Prima sa colectie va fi prezentata in tomana aceasta, iar cu ocazia numirii sale, Hugo Boss a decis sa deschida si un studio in New York pe langa cel pe care il au deja in orasul Metzingen din Germania, locul unde a fost compania fondata in 1923.
 

 
Imi place maxim Jason Wu. Dar sa revenim la eveniment, parfumurile The Scent, atat cel pentru femei cat si cel pentru barbati, sunt creatia lui, sticla este creatia lui, miresmele sunt rezultatul unor combinatii alese de el, sticlale, campania de promovare…cam tot conceptul cap coada. 
Fetele de la Hugo Boss ne-au invitat la AFI Palace Cotroceni la sala VIP la amiaza. Eram putine tipe si toate ne intrebam ce-o sa se intample acolo. Ne-au tratat cu mancare asiatica, care nu era gatitade Jason Wu :), apoi ne-au invitat in sala de film unde am vizionat povestea din spatele parfumurilor The Scent. Apoi le-am testat. Mirosea minunat in sala micuta de proiectii. Parfumul pentru femei e cu tente de piersica, astea predomina in acceptiunea mea, cel de barbat e foarte senuzual, te atrage…E greu de descris un parfum, el se simte, se inspira incet, indelung…apoi e dragoste sau nu. Ca-n viata! Trebuie sa le simtiti voi. Eu cred ca Jason Wu are multe de spus in industria modei, frumusetii. Asa cum cred ca toti designerii de origine asiatica au un ceva al lor care ii face speciali. 
 
Dupa ce am inspirat noile The Scent, am fost invitate sa vizionam un film, romantic, un film care storcea si cateva lacrimi dupa cum mi-au spus fetele care il vazusera deja in cinematografe. Era miezul zilie, prea multa treaba de facut ca sa imi permit luxul de a ma asunde intr-o sala de film parfumata unde se spun povesti de iubire. Pacat! Nu-mi ies toate intotdeauna asa cum vreau!
 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Povestea pseudovedetelor mele triste
Feeric Fashion Days Sibiu... la braț cu Tania Budi
Ce te faci cand prietenia vine la pachet cu goana dupa haine?
Povestea unei afaceri de succes: arta de a implanta păr, gene și sprâncene
Iubirea nu durează trei ani
Si stii, si stii / Nu pot sa-ti vad aripile cand vii

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.