ADORE – manufactura de prăjituri pe care o ador!

Am început anul bine, frumos, mi s-au întâmplat multe lucruri frumoase, dar mi-a fost lene să scriu... sau mi-am găsit scuze de fiecare dată când mi-a venit în minte că ar cam trebui să fac asta constant. Întotdeauna execut cu strictețe sarcinile trasate de alții, pentru alții, dar când mi le trasez eu, mie, pentru mine... greu mă mișc.

Monica Vlad Personal Branding & PR a crescut frumos, își alege cu strictețe clienții, nu vreau să crească mai mult decât pot să duc, putem să ducem, suntem o echipă acum, cu servicii extinse pe social media și online, și nici nu vreau să duc foarte mult, pentru că îmi place să am loc în viața mea și de mine, de ai mei. Dar am clienți aleși pe sprînceană de care sunt foarte mândră. Suntem exclusiviști și așa vrem să rămânem, nu vrem haos în mințile noastre,e și actul de creație în sine obositor, nu poți să creezi pe bandă rulantă, nici ideile nu vin la comandă. O minte relaxată, care pune pasiune în ceea ce face, e mult mai creativă.  

Recent a intrat în portofoliul nostru Adore Cakes, manufactura de prajituri care a ajuns la mine grație Biancăi Pena, prietena mea iubitoare de mâncare bună ca și mine, pentru care plăcerea de a mânca nu are nicio legătură cu foamea. Dar niciuna! Noi nu mâncăm de foame, mâncăm pentru că e bun, căutăm locuri noi și testăm, ne rasfățăm papilele gustative, ne facem viața mai frumoasă încercând ca tot ce o compune să fie făcut din plăcere, nu din nevoie. E și asta o artă.

Alina și Dan sunt ADORE pentru că adoră dulciurile, sunt oameni care ani de zile au ocupat posturi bune în corporații reputate până când au trecut la prăjituri pentru că așa au vrut, așa au simțit, pentru plăcerea gustului desăvârșit, pentru că adoră să facă artă din pasiunea lor. Manufactura de prăjituri Adore, așa i-a zis Dan la prima noastră întâlnire, și mi-a plăcut enorm de mult fraza aceasta, a ajuns acum clientul meu. Și e o provocare atât de frumoasă! Ca de la iubitori de dulciuri la iubitor de dulciuri. Alina și Dan fac manual totul, cu ingrediente reale, ouă, lapte, unt, care n-au făcut obeze nici mamele și nici bunicile noastre, ingrediente pe care trend-urile actuale le pune la colț, dar care ne amintesc de vremurile minunate în care prăjiturile buncii aveau gust de unt și lapte, nu de praf colorat mixat în blender. Ingrediente care nu ne îmbolnăveau de toate bolile care au apărut în ultimii ani de când viața noastră se învârte între congelat, microunde și plic. Eu iubesc dulciurile și n-am să mă las niciodată de ele. Nu vreau să fiu o frustrată care își limitează toate plăcerile vieții, care adoarme deprimată cu gândul la o felie de tort făcută de Alina, dar adoarme slabă os.

Sigur, nu sunt nici adepta exceselor, dar credeți-mă, mănânc dulciuri bune de când mă știu, le caut, merg special într-un loc pentru plăcerea de a savura un anumit preparat,  mănânc cu bun simț, calitativ nu cantitativ, și am reușit să nu mă înghesui în haine ci să intru firesc. Îmi place la ADORE că Alina e pasionată de dulciurile franțuzești, îmi place că poate să creeze din ingredientele pe care ți le-ai dori să le găsești în desertul tău o prăjitură unică, îmi place că nu urmărește trend-ul balcanic de a înzorzona torturile și că torturile ei sunt mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, sunt legate uneori cu funde din satin sau dantelă, sunt rafinate și frumoase, departe, foarte departe de tot ce înseamnă kitsch-ul în lumea dulciurilor. Iar candy bar-urile pentru evenimente au prestanța și eleganța pe care proprietarii brand-ului Adore o au. Pentru că ei nu sunt niște cofetari, nici niște patiseri, sunt niște creatori de dulciuri.

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Ce te faci cand prietenia vine la pachet cu goana dupa haine?
Feeric Fashion Days Sibiu... la braț cu Tania Budi
ADORE – manufactura de prăjituri pe care o ador!
Inaugurare Inari Beauty Lounge Cartierul Francez
Ce fac să mă mențin în formă?  Îmi conștientizez vârsta
Show Haute Coiffure by Cristi Pascu, haine semnate Razvan Ciobanu / Promovare Media

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.