Lashez Angels... by Rita Mureșan & 3rei Sud Est

Am avut o seară frumoasă. A fost prima dată când, deși lucrurile au fost sucite și-nvârtite, s-au mișcat greu și am întâmpinat tot felul de piedici în organizarea acestui eveniment, am avut convingerea că o să iasă bine. Dacă inițial am avut temeri că e prea mare terasa, că și dacă vor veni 500 de oameni va arăta goală, că e posibil să plouă și ce ne facem... fug invitații, ieri m-am relaxat pe deplin.

M-am amuzat cu nebunele de modele în backstage, știu ele de ce... Și a ieșit totul mult mai bine decât ne așteptam. Am avut 800 de invitați care au și venit. Aș zice că e un record pentru orice eveniment monden. Oamenii s-au simțit bine, au stat până târziu, au admirat colecția Ritei, Lashez Angels, pe care o pot cumpăra déjà din lanțul de magazine Lashez, se vinde la prețuri mici, e pentru toată lumea, e lejeă, albă, de vară, pozitivă. După show am cântat și am dansat cu 3rei Sud Est, ne-am amintit unii de tinerețe, alții de copilărie. Când toate s-au terminat, inclusiv sesiunea de autografe a băieților, și strângeam să plecăm spre casă, era déjà 11 noaptea  (evenimentul începuse la 19.30), a venit și ploaia. Așadar, vorba Ritei, cineva, acolo sus, ne iubește!

Poze, aici:

 

 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Le Chalet des Reves, sau cum sa visezi frumos in inima padurii
S-a ales praful de Victoria 46!
Te iubesc cat sunt pantofii mei de urâţi!
Daca maine se reconstruieste Bamboo, imi arunc tocurile de “pitipoanca inculta” si ma ofer voluntar sa car caramizi
Ziua în care ea a coborât de la mansardă
Elena Udrea sau cum să faci ochi dulci unui cozonac

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.