Te iubesc cât e Vuittonu’ meu de mare!

Am lucrat prea mult în presă și asta m-a învățat să fiu foarte atentă la detalii, știu că facebook-ul este, printre altele, și o revistă mondenă.  Cei care nu prea au vorbele la ei, au pozele la ei, unii le au și pe unele și pe altele și au și Vuitton-ul. Facebook-ul confirmă statutul social, arată cine pe unde se învârte și cu cine, e garderobă la vedere, lansează trend-uri în materie de haine și de lifestyle. Am remarcat sute de poze, sigur, mi-a fost lene să le salvez pe toate, în care persoanele publice apar în imagini alături de Vuitton-ul lor, e peste tot, în pat, pe masă, pe scaunul din dreapta, e vedetă, e personificat, are suflet, aproape că respiră.

E membru cu drepturi depline, mai vizibilă în fotografie decât cel care îl poartă. Cum nu pot striga în gura mare că au Vuitton, toți îi mulțumesc sincer în gând și-i dau acatiste la biserică lui Mark Zuckerberg că a inventat un dressing la vedere. Iertați-mă, dar e ostentativ deși încercați să faceți să parcă accesoriul cu pricina e accidental în poza, e dovadă crasă de parvenitism, nu însemnă nici că aveți stil și nici atitudine, ci că vreți să vă reconfirmați statutul de persoana publică din aia „care are”, “care e-n trend”, “e cool”, wow!!!! Cine are ochi să vadă vede ce e accidental și ce e pus la poză. Felicitări sincere că aveți bani de Vuitton, dacă ați putea să ne faceți cunoștință cu el mai discret ar fi minunat.

 

Mai multe din această categorie: « Anti tanga! Povestea Paștelui meu »
înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Eveniment caritabil: daruri din partea echipei Steaua Bucuresti pentru copii orfani / Plaza Romania
The Scent si fascinantul Jason Wu
Prima croaziera din viata mea...
Elena Udrea sau cum să faci ochi dulci unui cozonac
Cluburile au pus Mamaia pe harta lumii, ANAF vrea sa o stearga
Deschidere restaurant Maiko, Cartierul Francez / Organizare Eveniment si Promovare Media

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.