S-a ales praful de Victoria 46!

Am primit zilele trecute o invitație, scria pe ea că Victoria 46 se transformă în primul department store din Capitală. În fapt, am mers la eveniment pentru că voiam foarte tare să o văd pe Cristina Turnagiu, prietena mea din tinerețe, care se ocupă de Azay, www.azay.ro, locul unde găsiți cadouri deosebite, porțelanuri, tacâmuri, obiecte decorative semnate de case și designeri celebri, și Azay tocmai își făcuse un stand în acest mare magazin. M-am bucurat că Azay e în Victoria 46, pentru că era din filmul ăla. Lux, rafinament, istorie, premium.

Bucureștiul are nevoie de un astfel de loc, în care, chiar dacă nu-ți permiți să cumperi, poți să intri să-ți bucuri privirea, să afli măcar ce propun designerii celebri, ce idei nebune le-au mai invadat mințile, poți să vezi ce aștepți să intre la reduceri dacă nu-ți permiți sau nu vrei să cumperi când abia s-a lansat... Orice oraș civilizat are nevoie de un magazin de lux multibrand. Așa era Victoria 46 până la nefericita transformare la care am asistat ieri. Era un muzeu al luxului, găseai o gamă vastă de brand-uri care au scris istorie.

De ieri, s-a ales praful de Victoria 46. Din brand-urile de lux au rămas câteva piese vestimentare triste, câțiva pantofi și poșete parcă pierdute pe rafturi, în schimb magazinul a fost invadat de celebrele creații ale Cristinei Săvulescu, o tânără creatoare de modă iubita cui trebuie, al cărei talent nu-l comentez pentru că nu sunt în măsură. Știu doar că eu personal n-aș purta așa ceva niciodată. Alături de ea stau alte două brand-uri românești, Murmur și Eva Culture (foarte mișto amândouă), tot în zona asta e și Anastasia Soare cu produsele ei cosmetice. Cu alte cuvinte spațiul în care altă dată Dior, Gucci, Missoni, Lanvin și alții erau regi, în care eu îmi scăldam ochii și mintea, a fost transformat într-un mall bazar de lux.

Și-mi pare rău. Pentru că, repet, fiecare oraș mare are nevoie de muzeul lui de modă... din care se poate cumpăra. Cristina Săvulescu putea să stea liniștită și la ea în atelier, cine voia o găsea. La fel Murmur sau Eva Culture. 

 

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Nina Brătfălean, BMW România: "Povestea mea cu mașinile este specială și construită foarte solid; vorbesc despre ele ca despre oameni"
Dr. Felix Hair Implant se mută în casă nouă
Gala Femeia Anului in Afaceri
Povestea pseudovedetelor mele triste
I'm in love with Linda Farrow Project
Stilago, blogger-ițe, fashion editori, stiliști, Jackie O... Dar unde e Iulia Albu?

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.