Stilago, blogger-ițe, fashion editori, stiliști, Jackie O... Dar unde e Iulia Albu?

Am de multe ori senzația de deja-vu când merg la evenimente, aceiași oameni, de multe ori mi se pare că mi-a luat mai mult timp să mă îmbrac decât timp petrec la evenimentul propriu zis. Sunt rare evenimentele la care petreci mai mult de-o oră pe ceas, foarte rare. De regulă mergi pentru că trebuie, din obligație, rareori de plăcere. Mulți dintre cei prezenți la mondenități am impresia că și-au făcut o meserie din asta, din ieșitul la evenimente, își consumă energie, timp și capital de imagine gratis. E o gașcă a celor care sunt prezenți la mai toate evenimentele cu ștaif care nici măcar nu conștientizează că sunt invitați tocmai pentru că se merge la sigur cu ei, e gașca aia care nu refuză mai nimic, fie prost, fie bun, în poză să se tragă și e perfect

Nu conștientizează că, pentru că sunt atât de disponibili, nu o să-i cheme nimeni niciodată pe bani. Nu o să le crească deloc cota, ba dimpotrivă. E o discuție lungă. De-asta zic, că gestionatul de imagine, atunci când ești persoană publică, e la fel de complicat ca gestionatul oricărei afaceri care se vrea de succes. Recent am fost la un eveniment altfel, Stilago România a aniversat trei ani Stilago e un fashion concept store online, (www.stilago.ro), care vinde haine, accesorii, cosmetice, încălțăminte de la brad-uri bune, uneori și de la designeri români, la prețuri cu discount. E, cu alte cuvinte, un mall virtual de reduceri, prin care poți să cotrobăi din pat, fără să te doară picioarele. Eu personal ador să fac cumpărături online, am site-uri preferate, mi se pare că pe internet pot să verific prețul aceluiași produs în cele mai multe locuri, și să cumperi de unde e cel mai ieftin. Cine își muncește banii are grijă cum îi cheltuie, din păcate.

Revenind la evenimentul Stilago, locație cochetă, perfect aleasă pentru un eveniment cu și despre modă, eterna și incurabila boală, restaurantul Jackie O, un local tribut pentru celebra fashion icon Jacqueline Kennedy Onassis dar și lume altfel. Bloggeri de modă și frumusețe, fete care au avut curajul să fie altfel de comentatori în vremurile în care puterea opiniilor exprimate pe internet era contestată și privită cu amuzament, jurnaliste de modă (care înca mai speră, ca și mine de altfel, că print-ul va reveni la gloria de altă dată), câțiva designeri cool...Le-am zărit pe Diana Enciu şi Alina Tanasa (Absolutely Fabulous), Oana Zidaru (DivaHair.ro), Ioana Dumitrache (The BFF Blog), Mona Croitoru (From Mona With Gloss), Silvia Câmpeanu şi Raluca Barbu (Bucharest-Style), Cristina Pavel (Shopping Therapy-Cristina), Gabriela Gumba (PentruDive), Ailin Ibraim (Strike a Pose), Mădălina Drăgoi (Style Traveler Blog şi revista „Ce se întâmplă, doctore?”), alături de designerul şi fashion editorul revistei „Unica” Alexandra Calafeteanu, designerul Ana Maria Cornea, Cristina Pană (fashion editor şi stilist revista „Femeia”) şi Crisa Kyra (Fashion Analyst www.crisakyra.ro).  N-am văzut-o pe Iulia Albu, dovadă că mai are mult până să fie acceptată în lumea blogger-ilor cu greutate și cu studiile de modă terminate. Nu și-a făcut încă botezul.Ana Maria Cornea, Diana Enciu si Alina Tanasa, un designer altfel si doua fabuloase sic

Mi-a plăcut că fetele de la Stilago au o gândire de afară, n-au făcut un eveniment cu o pleiadă de vedete, nu le era greu, dar nu le ajuta cu nimic, au chemat doar oameni de specialitate, pentru că pe ele cu ei le interesează să relaționeze.

Pentru că sunt altfel, pentru că am lucrat cu ele timp de un an și am învățat câte ceva, dovadă că astăzi scriu pe propriul site, pentru că mă bucur că încercă, în felul lor, să schimbe mentalități, și nu-n ultimul rând pentru că îmi sunt amice și pentru că-mi place www.stilago.ro, le urez succes și viață lungă! Mulțumesc Dana Dubos (Marketing Director) și Mira Angelescu (Country Manager Stilago) pentru invitație!

înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
Dr. Felix Hair Implant se mută în casă nouă
Foarte multa lume vrea sa para ceea ce nu este!
Ne-am îmbarcat în Boeing Boeing și-am râs cu lacrimi
Personal Branding, Image Concept & PR pentru LAMONZA
Prima croaziera din viata mea...
Concert caritabil #colectiv - Bamboo

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.