Comert cu liniste

Daca am privi viata ca pe un dar, daca am constientiza in fiecare zi ca nu e un dar vesnic, ca tocmai de aceea trebuie sa-l pretuim, daca am face din fiecare moment bun sau prost un eveniment, daca am incerca sa gandim optimist chiar si atunci cand cele mai negre ganduri ne intuneca mintea...sunt convinsa ca am trai intr-o armonie perfecta cu noi insine.

De ceva vreme ma uit in jurul meu si constat cu stupoare ca multi dintre apropiatii mei au momente grave de cadere, de depresie, de tristete, de nemultumire, de frustrare, sunt neimpacati cu ei insisi. Goana asta in lumea urbana plina de haos si de griji, goana dupa un job mai bun, dupa bani mai multi, dupa imagine, dupa suprematie, dupa celebritate, dupa orice...parca nu se mai termina niciodata.

 

Am uitat sa avem grija de noi, de sufletele noastre, de trupurile noastre. Poate ca e timpul sa reinvatam sa ne bucuram de nimicuri. Cam asta isi propune sa aduca noul nostru proiect in vietile fetelor urbane profunde si cu vieti aglomerate mai ceva ca traficul din Capitala in Ajun de Craciun, un pic de liniste. Vrea sa le reinvete ca viata poate fi frumoasa daca noi vrem sa fie asa.

Acum ceva vreme, o prietena a mea blonda, care a inventat lumea ei si a numit-o Angelina Land, imi spunea ca in universul pe care si l-a creat nu exista oameni urati, nici locuri urate, ca de ceva vreme fuge de ei si de ele. Initial am zis ca e nebuna, apoi am incercat si eu sa sterg cu buretele din lumea mea imagini care ma deprimau cu oameni meschini, am incercat sa nu ma mai uit la stirile catastrofa, sa nu mai analizez actiunile distructive ale politicienilor, sa nu mai vad cersetorii agasanti, nici ghertoii, nici masinile albe si ostentive, nici doamnele care au fost candva niste curve si care acum privesc cu suprematie in jurul lor si dau lectii, sa privesc totul ca pe o gluma.

Monica a venit cu ideea sa strangem fetele urbane la un loc, sa le vindem liniste. Asta o sa facem in curand, comert cu liniste.

Mai multe din această categorie: Povestea unei carti de succes despre Bote »
înapoi la partea de sus

Acest articol este proprietatea www.monicavlad.ro si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei.
  1. Noutati
I'm in love with Linda Farrow Project
Știu ce ai făcut astă vară!
Personal Branding, Image Concept & PR pentru LAMONZA
Povestea Paștelui meu
Feeric Fashion Days Sibiu... la braț cu Tania Budi
Candy, Flower & Lashez la Casa Vernescu

Cautare

© 2014 Monica Vlad. Toate drepturile rezervate.